Trio Nec SRL - Atelier, Fălticeni

Trio Nec SRL - Atelier
Aleea Trandafirilor 7
725200 Fălticeni
Suceava
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Ferestrele din profile Geneo reprezinta o inovatie unica, ultramoderna. Acestea se disting prin tehnologia de ultima generatie si parametrii functionali care pun in umbra sistemele de ferestre dezvoltate pana in prezent. GENEO este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.
Cu profilele GENEO puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. RAU-FIPRO, reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel.
Incalzirea in crestere a climei si efectele ei asupra omului si a naturii, preturile energiei in continua crestere dar si dependenta tot mai mare de surse fosile de energie creeaza necesitatea unor solutii durabile de punere la dispozitie a energiei necesare.


Profil lung
TRIO-NEC SRL produce si comercializeaza tamplarie PVC cu geam termopan de cea mai inalta calitate folosind tehnologia REHAU. In majoritatea cazurilor se folosesc profile cu 5 camere de izolare, clasa A (Brillant Design) sau GENEO. Se folosesc armaturi din otel galvanizat de cea mai buna calitate produse de colaboratori agreati de catre REHAU cu grosime minima de 1, 5mm.
TRIO-NEC SRL foloseste feronerie Winkhaus si ROTO Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designuluit. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, sau adancimea constructiva de 80 mm cu 6 camere, sistemul fonoizolant se adapteaza intotdeauna standardului consumului redus de energie.
Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.
Cuvinte cheie:
Tamplarie PVC, Geam termopan, Panouri solare, Pompe de caldura, Izolarea termica, Armaturi din otel galvanizat, Cinci camere de izolare, Ferestrele din profile geneo, Tehnologia Rehau
Trio Nec SRL - Atelier apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Trio Nec SRL - Atelier!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Republicii Nr. Fn Bl. 19 Sc. E Et. 2 Ap. 6
  725200  Fălticeni
 2. Dr Nr. 2, (Tâmpeşti-Fostul Poligon Auto), Dn 2E, Km 2 + 200
  725200  Fălticeni
 3. Strada Republicii Nr. 31, Bl. 31, Et. Parter
  725200  Fălticeni
 4. Bulevardul 2 Grăniceri
  725200  Fălticeni
 5. Bulevardul 2 Graniceri
  725200  Fălticeni
 6. Strada Dimitrie Leonida Nr. 40
  725200  Fălticeni
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere